Return of the living dead I & II


Såg precis dom två filmerna efter varandra.

Aldrig vart med en om en sån stor skillnad mellan två filmer, efterföljaren brukar vara relativt dålig men det här gick verklingen helt överstyr. Jag blev arg när jag såg den filmen.

Ettan har ett ganska enkelt och bra koncept. Dom hittar en av dom där "tunnorna" och lyckas öppna den. Zombien vaknar men dom tar död på den och eftersom dom jobbar i ett ställe där dom konserverar djur (asså gör typ djurstatyer) så har dom en ugn där dom sätter zombien men föga vet dom att hans stoft är farligt och eftersom det börjar regna efter tag så har stoftet hunnit till begravningen intill där en massa punkarungdomar hänger och där börjar dom döda komma till liv.
Avslutet är väldigt otippat, väldigt simpelt men ganska skrämmande ändå.

En ganska bra budgetfilm ändå, trots att den verkar ha högre budget än den kommande.

aja tvåan börjar faktist bra, den har ett ganska enkelt men bra koncept till en skräckfilm och den efterföljs av det irriterande syskonet som i den här filmen är en ganska egoncetrerad brud.
Zombiesarna är sjukt konstiga, dom säger ord som braaaains och hot baaaabes! vilket är jättekonstigt och visa zombies kan inte gå så bra medan andra kan springa och hoppa.
Sen är jag typ världens största tönt men i början av filmen så verkar dom bli smittade av Solanum (typ det radioaktiva giftet som gör dej till zombie) men när väl filmen gått ett tag så verkar dom vara mer åt voodozombiesar alltså med mer känslor och uttryck.
Och alla är typ dumma i huvet, totalt dumihuvet. Helt CP-SKADADE!

Blir bara arg av se den filmen (Två:an).

Det var det!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0